Home » Sport

CM 2010: Antic spune că arbitrul a privat Serbia de calificarea în optimi

24 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul echipei Serbiei, Radomir Antic, a declarat după meciul pierdut în faţa Australiei (1-2) că arbitrul uruguayan Jorge Larrionda a privat formaţia sa de calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.
Sârbii, care aveau nevoie de un egal pentru a merge mai departe, au avut două goluri neacordate pentru ofsaid şi au pretins şi un penalty, Antic afirmând că arbitrul a avut o ”zi neagră”.

”Am avut două goluri neacordate, iar la primul cu siguranţă nu a fost ofsaid, de asemenea nu ni s-a dat un penalty pentru un tip de intervenţie pentru care am fost sancţionaţi cu lovituri de la 11 metri în meciurile anterioare”, a declarat Antic la conferinţa de presă de după meci.

”Nu a fost o zi neagră pentru fotbalul din Serbia, ci pentru brigada de arbitri, care ne-a condamnat prin deciziile ei, pe lângă ocaziile ratate de noi în prima repriză. Am demonstrat că am meritat să fim la Cupa Mondială, dar fotbalul nu ne-a tratat corect, deoarece acest meci a arătat că nu întotdeauna echipa mai bună câştigă”, a mai spus Antic, care a recunoscut că primul gol al australienilor i-a uimit pe jucătorii săi, care şi-au revenit abia pe final, când ar fi putut salva totuşi calificarea.

La rândul său, fundaşul Nemanja Vidic a declarat că Serbia a avut ”cea mai bună repriză de la meciul cu România, din preliminarii, câştigat cu 5-0” la Belgrad. ”Australia a fost mai agresivă în partea secundă, iar noi am cedat fizic după ce adversarii au început să joace cu baloane lungi. Suntem dezamăgiţi, deoarece ne aşteptam să ne calificăm, mai ales după ce am învins Germania” (1-0).

Australia a învins Serbia cu scorul de 2-1, iar Germania a întrecut Ghana cu 1-0, ultimele două echipe calificându-se în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

AGERPRES (Mihai Ţenea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP