Home » Sport

CM 2010 – Ballack este aşteptat joi în Africa de Sud

28 June 2010 No Comment
Share

Starul german Michael Ballack, absent de la Mondialul-2010 din cauza unei accidentări la gleznă, urmează să se alăture joi coechipierilor săi din Nationalmannschaft în Africa de Sud, a anunţat staff-ul echipei germane.
Ballack, în continuare convalescent, va locui la hotelul Erasmia, în apropiere de Pretoria, unde Germania îşi are cartierul general, apoi va zbura cu echipa la Cape Town, vineri, cu o zi înainte de sfertul de finală cu Argentina.

Viitorul jucător al echipei Bayer Leverkusen a petrecut deja câteva zile împreună cu coechipierii săi din naţională în timpul stagiului de pregătire din Sicilia, în luna mai.

Emblematicul căpitan al echipei naţionale (33 ani, 98 selecţii) a fost victima unui fault violent al ghanezului Kevin-Prince Boateng, în finala Cupei Angliei, Chelsea-Portsmouth (1-0), cu o lună înainte de debutul Mondialului din Africa de Sud. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP