Home » Sport

CM 2010: Beckenbauer, încrezător înaintea duelului Germania – Anglia

24 June 2010 No Comment
Share

Legenda fotbalului german Franz Beckenbauer s-a arătat încrezător în şansele Germaniei de a învinge Anglia într-un meci foarte aşteptat, duminică, în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2010.
‘Acest meci este un clasic al fotbalului, dar din păcate el vine prea devreme la o asemenea competiţie. Era un meci demn de o semifinală, nu de optimi’, a declarat ‘Kaiser-ul’ în articolul său pentru cotidianul Bild.

‘Trebuie să avem respect în faţa acestei echipe, nu teamă, întrucât la primele două meciuri de la Cupa Mondială ea nu a convins’, a adăugat Beckenbauer, care a subliniat că nu are cum să nu recunoască faptul că italianul Fabio Capello a ‘crescut nivelul echipei în partida cu Slovenia (1-0) de miercuri’.

Conform lui Beckenbauer, diferenţa dintre Germania şi Anglia se va face la nivelul condiţiei fizice, ceea ce ar trebui să constituie un avantaj pentru ‘Nationalmannschaft’.

AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP