Home » Sport

CM 2010: Brazilia – Elano absent de la antrenament

22 June 2010 No Comment
Share

Mijlocaşul brazilian Elano, victima unei accidentări la tibie în meciul cu Cote d’Ivoire de duminică, a absentat la antrenamentul de marţi, rămânând la hotelul din Randburg, pentru îngrijiri medicale.

Scos din teren pe targă în minutul 67, după o lovitură primită de la Tiote imediat după ce a marcat golul al 3-lea al Braziliei (al doilea pentru el la acest turneu), Elano a fost menajat, dar nu a fost declarat forfait de staff-ul medical pentru ultimul meci din grupă, în care Selecao va întâlni, vineri, la Durban, echipa Portugaliei.

”Mă doare puţin, dar este mai puţin grav decât se credea, a comentat nr. 7 auriverde. Se face totul pentru ca să pot fi în teren şi în ultimul meci” din grupă.

Brazilia fiind deja calificată în optimile de finală, în urma celor două victorii obţinute până acum (2-1 cu Coreea de Nord şi 3-1 cu Cote d’Ivoire), selecţionerul Dunga ar putea face totuşi schimbări în efectiv. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP