Home » Sport

CM 2010: Brazilia, ‘eliminată’ de la Cupa Mondială de un ziar din Sao Paulo

30 June 2010 No Comment
Share

Cititorii unuia dintre cele mai mari ziare braziliene au fost surprinşi să afle, marţi, că echipa lor la naţională a fost eliminat de la Cupa Mondială de fotbal, la o zi după ce elevii lui Dunga trecuseră ‘en fanfare’ de Chile, în optimile de finală ale competiţiei.

Un anunţ postat din greşeală în cotidianul Folha din Sao Paulo de una dintre cele mai importante reţele de supermarket-uri exprima tristeţea după ‘eliminarea’ naţionalei ‘auriverde’ şi le cerea, totodată, suporterilor să privească cu încredere în viitor, către Cupa Mondială din 2014, pe care Brazilia o va organiza.


‘Selecao a fost eliminată de la Cupa Mondială, dar nu şi din inimile noastre. Mulţumim, Brazilia, ne revedem în 2014’, se preciza în anunţul postat în Folha de reţeaua de supermarket-uri Extra.

Selecţionata Braziliei, cu cinci titluri mondiale în palmares, a învins clar, cu 3-0, naţionala statului Chile şi va întâlni vineri, în optimile de finală ale Mondialului sud-african, puternica reprezentativă a Olandei.

Un purtător de cuvânt al grupului care patronează reţeaua Extra a precizat că anunţul a fost postat din greşeală în cotidianul din Sao Paulo. AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP