Home » Sport

CM 2010: Capello nu se gândeşte la demisie

27 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Angliei, italianul Fabio Capello, în funcţie din ianuarie 2008, a declarat că nu se gândeşte să demisioneze după înfrângerea suferită de echipa sa contra Germaniei (1-4), în optimile de finală ale Cupei Mondiale, informează AFP.
‘Vă gândiţi să demisionaţi?’, a întrebat un ziarist la coferinţa de presă de după meci. ‘Nu, în niciun caz’, a răspuns Capello.

În legătură cu viitorul său, Capello, care are contract până în 2012, a afirmat: ‘Am timp să mă hotărăsc. Trebuie să mă întâlnesc cu preşedintele (Federaţiei Engleze – n. red.). Voi aştepta întoarcerea la Londra’.

În opinia tehnicianului, golul anulat pe nedrept lui Lampard, la scorul de 2-1 pentru Germania, ‘este unul dintre cele mai importante momente ale meciului’.

‘Acel gol era foarte important. Dacă egalam, am fi jucat altfel. La 2-1 am jucat bine. La 3-1 trebuie să recunoaştem însă că am fost puţin dezamăgiţi. Germania are o echipă foarte puternică, a reuşit un meci foarte bun. Am făcut câteva greşeli pe care le-am plătit pe contraatac. Cea mai mare greşeală e însă cea a arbitrului. Întotdeauna micile detalii stabilesc rezultatul’, a spus Capello.

Anglia a suferit duminică împotriva Germaniei cea mai severă înfrângere din istoria participărilor sale la turneele finale ale Cupei Mondiale.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP