Home » Sport

CM 2010: Capello – ”Trebuia să câştigăm şi am făcut-o”

23 June 2010 No Comment
Share

După calificarea Angliei în optimile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, în urma victoriei obţinute miercuri, la Port Elilzabeth, în grupa C, cu scorul de 1-0, în faţa Sloveniei, selecţionerul Fabio Capello a declarat vădit mulţumit: ”Trebuia să câştigăm şi am făcut-o”.

”Am văzut echipa foarte bine, cu o stare de spirit pe care o pierdusem în meciurile precedente. Performanţa echipei mele este foarte bună. Am avut multe ocazii de a marca, însă nu am făcut-o şi am suferit! Aşa este fotbalul, este posibil să faci egal sau să pierzi din…nimic. Slovenia a făcut un meci bun, însă atunci când cauţi un egal nu joci cum ar trebui. Le-am spus jucătorilor mei: voi va trebui să câştigaţi, dar pentru ceilalţi nu va fi simplu să facă meci egal. De ce l-am înlocuit pe Rooney? Nu era în top, avea o problemă la o gleznă şi deci l-am scos”, a declarat tehnicianul italian. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP