Home » Sport

CM 2010: Caracatiţa Paul prezice victoria Germaniei asupra Argentinei

29 June 2010 No Comment
Share

Paul, caracatiţa-medium de la acvariul din Oberhausen (vestul Germaniei), celebră pentru precizia predicţiilor sale fotbalistice, a dat-o câştigătoare pe Germania în faţa Argentinei, în partida de sâmbătă, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal.
Potrivit unui ritual bine stabilit, pe fundul bazinului caracatiţei au fost instalate două cutii, în culorile celor două selecţionate, iar Paul s-a îndreptat direct către cea vopsită în negru roşu şi auriu, ignorând-o pe cea a sud-americanilor, în culorile alb şi bleu.

Oracolul cu opt tentacule a fost până acum fără greşeală în predicţiile sale. Paul a prevăzut victoriile echipei lui Joachim Loew în faţa Australiei şi Ghanei, precum şi înfrângerea în faţa Serbiei. Deşi este născută în Marea Britanie, caracatiţa nu a avut nicio ezitare atunci când a anunţat înfrângerea Angliei în faţa Nationalmannschaft, duminică, în optimile de finală ale CM 2010.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP