Home » Sport

CM 2010: Carlos Queiroz, pentru utilizarea tehnologiei

29 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul echipei Portugaliei, Carlos Queiroz, a declarat luni la Cape Town, înaintea meciului din optimile de finală ale Cupei Mondiale dintre ‘Seleccao’ şi Spania, că ‘anumite tehnologii’ ar putea fi introduse pentru a păstra ‘credibilitatea’ fotbalului.

‘Nu este momentul să discutăm despre acest lucru, întrucât Cupa Mondială se joacă după regulile care se aplică acum şi trebuie să le acceptăm pentru a promova fotbalul în lume’, a declarat Queiroz, care a adăugat: ‘Eu cred că anumite tehnologii ar putea fi introduse pe viitor, întrucât credibilitatea sportului nostru este în joc’.

‘Există poate un miliard de persoane care văd ce se întâmplă pe teren, dar nu şi arbitrul şi asistenţii săi. Trebuie să acceptăm că fotbalul evoluează, iar tehnologia trebuie utilizată’.

FIFA nu a făcut niciun comentariu luni, după cele două erori de arbitraj care au influenţat într-o oarecare măsură soarta meciurilor Anglia – Germania (4-1) şi Argentina – Mexic (3-1) din optimile de finală.

AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP