Home » Sport

CM 2010: Dunga – ‘Rezultatul unei munci de trei ani’

29 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul Braziliei, Carlos Dunga, a precizat, la finalul meciului cu Chile (3-0), disputat luni seara la Johannesburg, că această victorie şi calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal reprezintă rezultatul unei munci de trei ani.

‘Calitatea jucătorilor mei îmi permite să fiu calm. Acest grup s-a construit în decursul a trei ani, iar jucătorii se înţeleg în doar câteva cuvinte, ştiu unde să meargă şi ceea ce trebuie să facă. Jucătorul brazilian este foarte matur, înţelege repede ceea ce se doreşte de la el… Ceea ce aţi văzut astăzi este rezultatul a trei ani de muncă’, a declarat Dunga după joc.

Selecţionerul brazilian crede că următoarea adversară a Selecao, naţionala Olandei, este o echipă foarte tehnică, cu un joc asemănător fotbalului sud-american.

‘Meciul cu Chile este deja istorie, trebuie acum să se gândim la următorul. Ştim că Olanda este o echipă foarte dificilă, compusă din jucători excelenţi, cu abilităţi tehnice şi care practică un joc care seamănă cu fotbalul sudamerican. Este o ţară cu tradiţie în fotbal şi trebuie să fim pregătiţi. Trebuie să ne îmbunătăţim în continuare jocul, în toate compartimentele’, a adăugat Carlos Dunga. AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP