Home » Sport

CM 2010: Dunga va vorbi cu Kaka despre cartonaşele galbene pe care le primeşte

29 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Braziliei, Dunga, a afirmat luni că ‘va vorbi cu Kaka’ despre cartonaşele galbene ale acestuia la Cupa Mondială 2010, după ce conducătorul de joc al Selecao a primit deja trei cartonaşe galbene în trei meciuri, dintre care două cu Cote d’Ivoire, care i-au adus eliminarea.
‘Da, este o problemă, nu vreau să fie suspendat. Vom vorbi despre acest lucru cu Kaka, e ceva ce îl priveşte’, a declarat Dunga, citat de AFP, după victoria cu Chile din optimile de finală (3-0). ‘Jucătorii tehnici sunt pedepsiţi, dar nu şi cei care faultează. E lamentabil’, a comentat antrenorul.

Kaka a fost avertizat în minutul 30 după o intrare dură asupra lui Arturo Vidal.

Mijlocaşul a primit două cartonaşe galbene în meciul cu Cote d’Ivoire, al doilea după ce l-a lovit cu cotul pe Kader Keita, şi a fost suspendat pentru ultimul meci din grupă.

Dacă va lua cartonaş galben în jocul din sferturi cu Olanda (vineri), Kaka va fi suspendat pentru o eventuală semifinală a Braziliei.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP