Home » Sport

CM 2010: ‘Este o victorie importantă pentru noi şi pentru Africa’, a declarat Milovan Rajevac

24 June 2010 No Comment
Share

‘Este o victorie importantă pentru noi şi pentru Africa’, a declarat la finalul meciului cu Germania, din Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal, selecţionerul echipei Ghanei, sârbul Milovan Rajevac.

‘A fost un meci dificil, dar noi am fost pregătiţi pentru asta, întrucât ştiam că Germania vrea cu orice preţ victoria. Dar eu cred că am reuşim să facem un meci bun în ciuda înfrângerii şi ne-am creat ocazii. Oricum, Germania a trebuit să lupte pentru victorie, dar este una dintre echipele cele mai puternice din lume’, a precizat antrenorul sârb.

‘Calificarea pe care am obţinut-o este foarte importantă pentru noi şi pentru Africa. Sunt foarte emoţionat şi sper să avem susţinerea întregii populaţii sud-africane şi a continentului african. Nu avem prea mult timp ca să ne bucurăm de calificare, întrucât meciul cu Statele Unite bate la uşă’, a adăugat selecţionerul echipei Ghanei.

AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP