Home » Sport

CM 2010: FIFA a primit o plângere pentru o palmă dată de algerianul Saifi unei ziariste

25 June 2010 No Comment
Share

FIFA a anunţat vineri că a primit o plângere oficială în urma unei palme date de atacantul algerian Rafi Saifi unei ziariste la finalul meciului Algeria-SUA (0-1) de miercuri.

”Am primit o plângere abia astăzi (vineri) şi vă vom da mai multe detalii mai târziu”, a declarat purtătorul de cuvânt al FIFA, Pekka Odriozola, întrebat de urmările acestui incident.

Miercuri seară, o ziaristă de la cotidianul algerian Competition a fost pălmuită în zona interviurilor, după meciul pierdut de Algeria în faţa SUA la Mondialul sud-african. Imediat, jurnalista şi-a anunţat intenţia de a depune plângere la FIFA.

Ziarista Asma Halimi a fost pălmuită pe obrazul drept de jucătorul algerian, în zona interviurilor, după care a răspuns şi ea cu o palmă, după cum a constatat corespondentul AFP.

”Am scris un articol despre el acum acum ceva vreme şi probabil nu a fost mulţumit de el”, a declarat jurnalista. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP