Home » Sport

CM 2010: FIFPro cere ‘introducerea rapidă a tehnologiei pe linia de poartă’

28 June 2010 No Comment
Share

Sindicatul internaţional al fotbaliştilor (FIFPro) a cerut ‘introducerea cu maximă urgenţă a tehnologiei pe linia de poartă’ şi să fie ‘experimentat sistemul de reluare a imaginilor, pentru a se vedea dacă poate fi aplicat şi la alte situaţii ale jocului’.


FIFPro afirmă pe site-ul propriu că ‘este în joc credibilitatea acestui sport’ şi acuză ‘poziţia inflexibilă a FIFA’ de a nega necesitatea ajutoarelor de natură tehnologică în fotbal’. Luarea de poziţie a sindicatului fotbaliştilor profesionişti a survenit după greşelile mari de arbitraj de la meciurile Germania-Anglia 4-1 şi Argentina-Mexic 3-1, disputate duminică, la Mondialul de fotbal din Africa de Sud.

Sindicatul prezidat de spaniolul Gerardo Gonzalez Movilla a reamintit că într-o anchetă realizată cu câteva luni în urmă în Europa, jucătorii s-au pronunţat ‘în favoarea introducerii tehnologiei pe linia de poartă’. AGERPRES (Lucian Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP