Home » Sport

CM 2010 – Franţa: Jean-Pierre Escalettes demisionează de la preşedinţia FFF

28 June 2010 No Comment
Share

Jean-Pierre Escalettes a anunţat luni într-un comunicat că va demisiona din postul de preşedinte al Federaţiei franceze de fotbal (FFF) pe 2 iulie, după întrunirea Consiliului federal.

”După un weekend de reflectare, în care m-am consultat cu colegii, cu colaboratorii şi cu apropiaţii mei, consider că este de datoria mea să demisionez din funcţia de preşedinte al Federaţiei franceze de fotbal”, a indicat Escalettes în comunicat.

”Îmi voi depune demisia după Consiliul Federal din 2 iulie, a adăugat preşedintele FFF. Voi rămâne la dispoziţia tuturor pentru analizarea fără complezenţă a motivelor care au dus la acest fiasco al echipei Franţei în Africa de Sud. Voi dezvolta aceste puncte vineri, în faţa colegilor mei din Consiliul federal”, a precizat şeful federaţiei.

Poziţia lui Escalettes s-a zdruncinat după prăbuşirea istorică a francezilor la Mondialul-2010 din Africa de Sud (eliminare în primul tur) şi mai ales după afacerea Anelka şi greva de la antrenament decisă de jucătorii echipei Franţei.

Ministrul Sporturilor, Roselyne Bachelot, indicase încă de miercuri, a doua zi după înfrângerea suferită de Franţa în faţa Africii de Sud (2-1), că ”demisia” lui Escalette este ”inevitabilă”. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP