Home » Sport

CM 2010: Gerrard – ‘Germania este o echipă fantastică şi a meritat victoria’

28 June 2010 No Comment
Share

Căpitanul selecţionatei Angliei, Steven Gerrard, a dat dovadă de fair-play la finalul jocului cu Germania (1-4), din optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, recunoscând că Nationalmannschaft a fost superioară şi a meritat victoria în partida de la Bloemfontein.


‘Cred că golul care ne-a fost refuzat a cântărit greu, însă nu ne poate folosi drept scuză. Germania este o echipă fantastică şi a meritat victoria. Am fost eliminaţi, iar acum trebuie să analizăm şi să vedem ce nu a funcţionat, să găsim motivele pentru care nu am putut merge mai departe. A fost vina întregii echipe, dar am fost învinşi de o echipă bună’, a declarat mijlocaşul lui FC Liverpool.

‘Nemţii au fost mai precişi în faţa porţii, au comis mai puţine greşeli decât noi şi de aceea am fost pedepsiţi. Au fost decizii care au cântărit greu… Acel gol refuzat la 1-2 ar fi fost primordial pentru noi. În acel moment, ei sufereau iar noi eram încă în meci’, a adăugat căpitanul naţionalei Angliei.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP