Home » Sport

CM 2010: Gol al lui Lampard anulat pe nedrept, în meciul Germania – Anglia

27 June 2010 No Comment
Share

Un gol valabil i-a fost anulat englezului Frank Lampard, şutul acestuia lovind transversala şi mingea trecând clar linia porţii, potrivit reluărilor televiziunii, în meciul Germania – Anglia din optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, disputat duminică la Bloemfontein, informează AFP.

Golul refuzat de arbitrul uruguayan Jorge Larrionda în minutul 38, la scorul de 2-1 pentru Germania, va relansa polemicile privind arbitrajul cu ajutorul video, pe care FIFA îl refuză.

Faza lui Lampard a amintit de golul înscris de englezul Geoff Hurst în finala Cupei Mondiale din 1966, contra Germaniei, gol care stârneşte controverse după 44 de ani.

Golul lui Hurst a fost acordat, însă imaginile nu au reuşit niciodată să arate că era valabil. Anglia a câştigat finala din 1966, cu 4-2, după prelungiri.

Preliminariile CM 2010 au fost marcate de o mare eroare de arbitraj, când Franţei i-a fost validat un gol înscris în barajul cu Irlanda după un henţ comis de Thierry Henry.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP