Home » Sport

CM 2010: Instrusul din vestiarul Angliei nu va putea vedea meciul cu Germania

25 June 2010 No Comment
Share

Suporterul englez Pavlos Joseph care a pătruns în vestiarul naţionalei ţării sale, vinerea trecută, nu va putea asista la partida pe care Rooney şi coechipierii săi o vor disputa duminică împotriva selecţionatei Germaniei, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, deoarece procesul său nu a început deocamdată, precizează goal.com.
Joseph, în vârstă de 32 ani, a fost acuzat de ‘violare de proprietate’, iar judecătorul a decis să amâne procesul până miercuri, pentru a-i permite fanului să aducă noi argumente în apărarea sa.

Suporterul afirmase că a ajuns în vestiarul Angliei din greşeală, după remiza de la Cape Town cu Algeria (0-0), în timp ce căuta toaleta de la stadion. În momentul în care a pătruns în vestiar, Joseph a dat nas în nas cu David Beckham, căruia i-a spus: ‘David, am cheltuit o avere pentru a veni până aici. Este o ruşine. Ce aveţi de gând să faceţi?’ Joseph a mai a adăugat că jocul echipei lui Fabio Capello a fost ‘mizerabil’, înainte de a fi rugat să plece de către unul dintre oficiali.

După acest incident, securitatea pe cele 10 stadioane de la Cupa Mondială a fost întărită.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP