Home » Sport

CM 2010: Javier Aguirre – ‘Primul gol ne-a dezorientat’

28 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul Mexicului, Javier Aguirre, s-a ferit să critice arbitrajul partidei cu Argentina (scor 1-3), la finalul căreia echipa sa a fost eliminată de la Cupa Mondială de fotbal, precizând doar că cel de-al doilea gol încasat de elevii săi a fost ‘produsul’ primei reuşite a argentinienilor, care au deschis scorul dintr-un ofsaid uriaş.

‘Echipa mea a fost superioară în anumite momente ale jocului, însă a comis două greşeli care au schimbat dramatic şi drastic cursul jocului. Nu am mai avut timp să ne reorganizăm. Am încasat al treilea gol care putea fi fatal şi chiar a fost, însă ne-am luptat aşa cum trebuie’, a precizat Aguirre.


‘Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Primul gol ne-a dezorientat, ne-a deconcentrat. Este evident că cel de-al doilea gol a fost produsul primului, nu a fost o acţiune logică. La 0-2 împotriva Argentinei, în optimile de finală, este evident dificil. În ultimele 40-50 de minute, însă echipa nu şi-a pierdut capul, a rămas demnă. Argentinienii nu au avut practic niciun şut la poartă în repriza secundă’, a adăugat selecţionerul mexican, care a ţinut să-şi încurajeze elevii după eşecul cu Argentina.

‘Le-am spus să ridice capul şi să rămână liniştiţi în declaraţiile pe care le vor face. Arbitrii fac greşeli, deoarece sunt oameni. Lucrurile nu au mers aşa cum trebuie la acest turneu final: nu am învins Africa de Sud, nu am fost constanţi, cu excepţia jocului cu Franţa. Nu am avut regularitate în concentrare, iar acest lucru se plăteşte la nivel înalt. După primul gol, nu am avut acea forţă mentală şi am încasat apoi al doilea gol, care nu a fost mortal, dar aproape’, a mai spus Javier Aguirre. AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP