Home » Sport

CM 2010: Jucătorii Uruguayului au vizitat stadionul din Port Elizabeth

25 June 2010 No Comment
Share

Componenţii selecţionatei Uruguayului au vizitat vineri stadionul Nelson Mandela Bay din Port Elizabeth, pe care vor înfrunta selecţionata Coreei de Sud, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, însă nu s-au putut antrena pe el, gazonul fiind protejat în vederea jocului de sâmbătă.

După cum a putut constata trimisul agenţiei EFE, suprafaţa de joc a arenei părea puţin cam noroioasă şi foarte umedă. Mai mulţi angajaţi ai Comitetului de organizare lucrau în acel moment la gazon, alături de experţi ai FIFA, înlocuind unele bucăţi de iarbă cu altele într-o stare mai bună.

Stadionul din Port Elizabeth a găzduit, miercuri, partida câştigată de Anglia cu 1-0 în faţa Sloveniei, în ultima rundă din Grupa C, iar gazonul a fost afectat de ploaia care a căzut în cursul jocului.

FIFA a anunţat că selecţionata uruguayană poate lua contact cu suprafaţa de joc, însă nu se poate antrena pe ea.

După recunoaştere, lotul Uruguayului a plecat către stadionul Universităţii Nelson Mandela, aflat la 15 km distanţă, pentru a efectua ultimul antrenament înaintea meciului cu sud-coreenii.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP