Home » Sport

CM 2010: Luis Aragones ‘nu este foarte optimist’ înainte de meciul Spaniei cu Portugalia

29 June 2010 No Comment
Share

Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a Spaniei, Luis Aragones, a afirmat luni că ‘nu este foarte optimist’ pentru ‘la Roja’ înaintea meciului de marţi cu Portugalia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, informează AFP, citată de Agerpres.
‘Nu sunt foarte optimist’, a declarat Aragones într-un interviu pentru o televiziune portugheză, difuzat şi în Spania, unde a stârnit nemulţumire, un comentator considerându-l ‘puţin oportun’.

‘Văd că Portugalia are o mare echipă şi că va fi un meci foarte greu’, a adăugat ‘înţeleptul din Hortaleza’, care a câştigat titlul european cu Spania în 2008, înainte de a-i ceda locul lui Vicente del Bosque.

‘Spania şi-a îmbunătăţit puţin câte puţin jocul’ de la începutul Mondialului, după surprinzătoarea sa înfrângere cu Elveţia (0-1), a estimat Aragones. ‘Principala sa calitate este posesia balonului. Dacă Portugalia va şti să-i ia mingea, cred că va avea nişte opţiuni să câştige, nu uşor, însă cu o anumită comoditate’, a spus fostul selecţioner.

Întrebat în Africa de Sud despre aceste declaraţii, del Bosque a răspuns surâzând: ‘Este o opinie printre altele. Nu e nimic de spus’.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP