Home » Sport

CM 2010: Maradona – ‘Argentina a fost superioară timp de 90 de minute’

28 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, consideră că echipa sa a fost superioară ‘timp de 90 de minute’ în partida câştigată cu 3-1 în faţa Mexicului, duminică la Johannesburg, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal.

‘A fost un meci dur, cu multă tensiune, între două echipe care se cunosc bine. Ştiam perfect că, atunci când ne vom decide să atacăm vom prelua conducerea şi aşa s-a întâmplat. Cred că Argentina a fost superioară timp de 90 de minute. Ţin să-mi felicit jucătorii. Au controlat bine mingea, iar astăzi toată echipa s-a dăruit pentru rezultat, chiar dacă am avut în faţă un adversar care ne-a pus o mulţime de probleme’, a spus Maradona la finalul jocului, adăugând că vrea să îi dedice victoria prietenului său Valentino Rossi, campionul mondial la motociclism viteză (MotoGP), care a suferit recent un accident, în urma căruia şi-a fracturat un picior, în timpul unui antrenament.

Chestionat în legătură cu primul gol al echipei sale, marcat dintr-o flagrantă poziţie de ofsaid, ‘El Pibe d’Oro’, a precizat: ‘Acelaşi lucru l-am simţit atunci când nu l-au lăsat să joace pe Messi. Dacă Torrado ar fi primit cartonaşul roşu, ar fi fost un lucru normal. În loc să lovească mingea, el lovea picioarele, fără măcar să se uite la balon. Pot fi şi erori, aşa cum s-a întâmplat împotriva Angliei, care nu îmi este simpatică (râde). Mă preocupă mai mult protecţia lui Messi decât un arbitru asistent care poate să greşească’.

Referindu-se la următoarea adversară a Argentinei, selecţionata Germaniei, care a impresionat în partida cu Anglia, Maradona consideră că aceasta este ‘diferită’ de cea pe care fostul căpitan al naţionalei albiceleste a întâlnit-o în finala CM din 1986. ‘Lăsaţi-mă mai întâi să savurez victoria cu Mexicul! Mâine mă voi gândi la următorul meci… Mai întâi voi vedea cum se prezintă băieţii la antrenament, cum se simt cei care au jucat. După care voi căuta să fac o echipă de gală împotriva germanilor. Actuala echipă a Germaniei este diferită de acea pe care am întâlnit-o în 1986, este mai puternică’, a adăugat selecţionerul Argentinei.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP