Home » Sport

CM 2010: Maradona mă iubeşte, declară Pele

22 June 2010 No Comment
Share

Fostul fotbalist brazilian Pele, triplu campion mondial cu naţionala ţării sale, nu i-a rămas prea mult timp dator selecţionerului argentinian Diego Maradona, după ce aceasta i-a transmis ‘să se ducă la muzeu’, cu ocazia unei conferinţe de presă.
Comentând golul marcat de compatriotul său Luis Fabiano în cursul partidei Brazilia – Cote d’Ivoire (3-1), de la Cupa Mondială 2010, Pele, supranumit ‘Regele fotbalului’, a precizat că reuşita atacantului Braziliei pare un amestec între un gol marcat de el şi unul înscris de Maradona.

‘Cred că a luat câte ceva de la amândoi: de la mine fentele, iar de la Maradona jocul cu mâna’, a declarat Pele într-un interviu acordat publicaţiei braziliene ‘Lance’.

‘Toată lumea ştie că Maradona mă iubeşte. Când a inaugurat un program de televiziune, în Argentina, m-a chemat. A organizat o strângere de fonduri la Buenos Aires, la care am fost, de asemenea, prezent. De câte ori organizează un eveniment pentru care trebuie să atragă atenţia, face acelaşi lucru: mă omagiază’, a adăugat, ironic, Pele, considerat de majoritatea specialiştilor drept cel mai bun fotbalist din toate timpurile.

Referindu-se la evoluţiile de la Mondialul 2010, legendarul fotbalist brazilian a precizat că nu l-a impresionat niciunul dintre jucătorii prezenţi în Africa de Sud, însă a recunoscut că, până în acest moment, cel mai bun a fost argentinianul Lionel Messi. AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP