Home » Sport

CM 2010: Marcelo Bielsa recunoaşte superioritatea Braziliei

29 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul Chile, Marcelo Bielsa, a recunoscut superioritatea Braziliei în partida disputată luni seara la Johannesburg, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal.
‘Eliminarea este corectă. Rezultatul putea fi mai strâns, însă superioritatea Braziliei a fost prea mare pentru noi. Nu am fost capabili să îi oprim. Am făcut eforturi pentru a reduce diferenţa de nivel dintre echipele noastre, însă este greu să găseşti jucători liberi. Brazilienii au ştiut să profite şi de cele mai mici fisuri din apărarea noastră’, a declarat Bielsa după jocul câştigat cu 3-0 de Selecao.

‘Este o dezamăgire şi sunt dezolat. Jucătorii s-au luptat pentru a încerca să dea tot ce au mai bun din ei, şi-au demonstrat valoarea. În privinţa viitorului meu, nu cred că este acum momentul să discutăm despre asta’, a mai spus selecţionerul Chile.

Întrebat care ar fi punctele slabe ale Braziliei înaintea jocului cu Olanda, argentinianul Bielsa a răspuns: ‘Cum puteţi să vorbiţi de slăbiciunile Braziliei după 3-0?. Este absurd…’.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP