Home » Sport

CM 2010: Martin Palermo nu a mai trăit asemenea momente în 18 ani de carieră

23 June 2010 No Comment
Share

Autorul celui de-al doilea gol al Argentinei în meciul de marţi cu Grecia (2-0) de la Cupa Mondială, atacantul Martin Palermo, a declarat că nu a mai trăit asemenea momente în cei 18 ani de carieră, relatează EFE, citată de Agerpres.
Pentru Palermo, reuşita împotriva Greciei este mai importantă decât golul înscris în preliminarii cu Peru, care a cântărit mult în obţinerea calificării la turneul final din Africa de Sud. Jucătorul a intrat pe teren în minutul 80 al meciului cu Grecia şi a marcat nouă minute mai târziu.

‘Să fiu la un Mondial este ceva unic. Ţin să-i mulţumesc lui Diego (selecţionerul Maradona – n. red.), care mi-a permis să fiu alături de 22 de mari figuri ale fotbalului mondial (…)’, a afirmat Palermo. ‘Nu am cuvinte să exprim ce e în mintea mea, sunt multe senzaţii’, a adăugat el.

Atacantul Bocăi Juniors, care în noiembrie va împlini 37 de ani, a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria participărilor Argentinei la Cupa Mondială, detronându-l din această postură pe Maradona, care la CM 1994 a înscris tot împotriva Greciei, la 34 de ani.

În optimile de finală ale competiţiei, Argentina va întâlni Mexicul.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP