Home » Sport

CM 2010: Messi – ‘Am pierdut pariul cu Maradona, dar acum vreau dublu sau nimic’

28 June 2010 No Comment
Share

Starul argentinian Lionel Messi nu a reuşit să înscrie nici în cea de-a patra partidă de la Cupa Mondială de fotbal, câştigată de echipa sa cu 3-1 în faţa Mexicului, însă este încrezător că va face acest lucru în următorul meci, cu Germania, din sferturile de finală ale competiţiei.

‘Nici de această dată nu am putut să înscriu. Am pierdut pariul cu Diego (Maradona), însă acum vreau dublu sau nimic împotriva Germaniei’, a declarat Messi la finalul jocului de la Johannesburg.


Purtătorul tricoului cu numărul 10 din naţionala ‘albiceleste’ nu este, însă, îngrijorat de faptul că nu şi-a trecut deocamdată numele pe lista marcatorilor, precizând că singurul lucru care îl interesează este victoria echipei sale.

‘Nu mă deranjează acest lucru. Ceea ce mă preocupă mai mult este ca Argentina să joace în continuare la fel de bine. Germania va fi un adversar dificil, cu jucători buni pe care îi cunoaştem bine, deoarece lotul lor este în mare acelaşi de acum patru ani’, a mai spus fotbalistul argentinian.

Gonzalo Higuain, liderul clasamentului golgheterilor de la CM 2010, cu patru goluri marcate, este convins că Messi va reuşi, mai devreme sau mai târziu, să înscrie.

‘Leo ştie că este cel mai bun jucător din lume şi nu am nicio îndoială că va marca până la urmă. Un jucător cu asemenea calităţi nu cred, însă, că este prea afectat de faptul că nu înscrie’, a precizat Higuain.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP