Home » Sport

CM 2010: Mexicanul Osorio a fost încurajat de coechipieri

28 June 2010 No Comment
Share

Fundaşul mexican Ricardo Osorio a fost încurajat de coechipieri după ce a greşit grav la al doilea gol al Argentinei din optimile de finală ale Cupei Mondiale, meci câştigat cu 3-1 de formaţia sud-americană, informează AP, citată de Agerpres.
La 1-0 pentru Argentina, Osorio a lovit greşit balonul în faţa careului propriu, iar Gonzalo Higuain a profitat şi a înscris.

O asemenea eroare îl va urmări pe Osorio ani de zile, probabil chiar toată viaţa, scrie AP. În asemenea împrejurări, este binevenită susţinerea coechipierilor, oricât de limitată ar fi consolarea adusă.

Căpitanul Mexicului, Rafael Marquez, a afirmat că ‘i s-ar fi putut întâmpla oricăruia dintre noi’. El a adăugat că echipa ‘îl va încuraja pe Osorio şi va continua să aibă încredere în el’.

De asemenea, Carlos Salcido, colegul lui Osorio din apărare, a declarat că ‘suntem o echipă şi nu putem da vina pe un singur om’.

La fel ca la precedenta Cupă Mondială, Argentina a învins Mexicul în optimi de finală. În 2006, scorul a fost 2-1, după prelungiri. În acest an, primul gol al Argentinei a dat naştere multor discuţii, jucătorul care a înscris, Carlos Tevez, fiind într-un ofsaid clar.

‘Suntem trişti din cauza felului cum am pierdut. Am văzut cu toţii ce s-a întâmplat. Echipele mari, ca Argentina, nu au nevoie de un asemenea ajutor (de la arbitri – n. red.)’, a spus Marquez.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP