Home » Sport

CM 2010: ‘Mi-e foame de glorie’, spune Tevez

28 June 2010 No Comment
Share

Declarat cel mai bun jucător al meciului Argentina – Mexic (3-1) din optimile de finală ale Cupei Mondiale, în care a marcat două goluri, fotbalistul argentinian Carlos Tevez a afirmat că avea nevoie de o asemenea prestaţie şi că îi este ‘foame de glorie’, relatează cotidianul francez L’Equipe.

‘E important că ne-am calificat în sferturi de finală. Echipa a jucat bine. Personal, aveam nevoie de un asemenea meci. Mi-e foame de glorie’, a spus atacantul lui Manchester City.

Rugat de ziarişti să comenteze golurile sale, mai ales pe primul, înscris dintr-un ofsaid evident, Tevez a preferat să schimbe subiectul, vorbind despre interesul colectiv. ‘Trebuia să fiu eficace, este esenţial pentru echipă. Diego (selecţionerul Maradona – n. red.) mi-a cerut să fiu mai relaxat şi să nu uit că sunt în primul rând un atacant’, a declarat Tevez.

În sferturi de finală, Argentina va întâlni vineri Germania la Port Elizabeth, într-un remake al întâlnirii de la precedenta Cupă Mondială, din aceeaşi fază a competiţiei, câştigată de Nationalmannschaft după executarea loviturilor de departajare. Argentina şi Germania au fost adversare în două finale ale CM, sud-americanii învingând în 1986, iar europenii patru ani mai târziu.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP