Home » Sport

CM 2010: Parreira vede o finală Brazilia-Argentina

23 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul Africii de Sud, brazilianul Carlos Alberto Parreira, a pronosticat miercuri o finală a Cupei Mondiale 2010 între marile rivale sud-americane Brazilia şi Argentina, lăudând totodată selecţionata Uruguayului, informează agenţia EFE.
‘Cred că vom avea o finală Brazilia-Argentina, însă atenţie la Uruguay, o echipă foarte puternică’, a declarat Parreira, în cursul unei plimbări prin Piaţa Mandela din Johannesburg.

Referindu-se la situaţia echipei sale, care a ratat calificarea în optimile de finală ale competiţiei, tehnicianul brazilian l-a citat pe omologul său spaniol, Rafa Benitez. ‘Aşa cum a spus acest antrenor, pentru a avea succes în fotbal ai nevoie de calitate, de o echipă bine organizată şi de puţin noroc’.

Parreira a adăugat că Africa de Sud a avut ‘o grupă dificilă, o partidă foarte importantă cu Mexicul şi o victorie importantă în faţa Franţei’. El a adăugat că lucrul cel mai important este faptul că selecţionata sud-africană a progresat în ultimele luni, iar acum are o ‘înfăţişare, o identitate’.

‘Pentru mine este important că, în şase, opt luni de muncă, începând din noiembrie, am reuşit să-i dau o identitate. Cred că acum fotbalul sud-african are un viitor bun, are o fundaţie şi o muncă pe care trebuie să o continue’, a mai spus antrenorul brazilian. AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP