Home » Sport

CM 2010: Presa engleză critică jucătorii şi reclamă demisia lui Capello

28 June 2010 No Comment
Share

Presa britanică a criticat luni jucătorii naţionalei de fotbal a Angliei şi a cerut demisia selecţionerului Fabio Capello, după deruta echipei în faţa Germaniei (1-4) în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Africa de Sud, informează agenţia EFE.

‘Aţi făcut ţara de râs’, titra pe o pagină întreagă tabloidul The Sun, care a adăugat că Fabio Capello, care încasa un salariu de 6 milioane de lire sterline pe an, trebuie să demisioneze imediat.

‘Un alt mondial, o altă participare ruşinoasă a Angliei’, a adăugat publicaţia, care a mai afirmat că suporterii englezi s-au simţit umiliţi.

‘O echipă a Angliei oribilă, care nu are niciun fel scuze’, scria la rândul său The Daily Mail, care a criticat apărarea echipei, considerată ‘dezastruoasă, sinucigaşă’.

‘Nu au scuze’, relata Daily Express, în timp ce pentru Daily Mirror, ‘Anglia a fost umilită de selecţionerul ei, care ar trebui să-şi dea imediat demisia de ruşine’. AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP