Home » Sport

CM 2010: Rehhagel a recunoscut superioritatea Argentinei

23 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Greciei, Otto Rehhagel, a recunoscut superioritatea Argentinei în ultimul meci din Grupa B a Cupei Mondiale 2010, câştigat marţi cu 2-0 de formaţia sud-americană, informează EFE, citată de Agerpres.
‘La final echipa mai bună a câştigat pe merit’, a spus antrenorul, care a explicat că naţionala Greciei nu dispune de rezervele de valoare ale Argentinei.

Argentina a câştigat grupa, cu 9 puncte, calificându-se în optimile de finală, la fel ca ocupanta poziţiei secunde, Coreea de Sud (4 puncte). Cu 3 puncte, Grecia a terminat pe locul 3, în timp ce ultima clasată, Nigeria, a acumulat un singur punct.

Rehhagel a refuzat să vorbească despre viitorul său pe banca tehnică a Greciei, precizând că trebuie să discute întâi cu jucătorii.

În ciuda eliminării premature de la Mondial, selecţionerul a afirmat că nu este dezamăgit, deoarece Grecia a reuşit mai mult decât alte echipe importante din Europa, care nu au fost prezente la turneul final.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP