Home » Sport

CM 2010: Reprezentativa Coreei de Nord a ajuns Phenian

29 June 2010 No Comment
Share

Reprezentativa Coreei de Nord a revenit marţi la Phenian (Pyongyang), după eliminarea în prima fază a Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud, informează agenţia Xinhua, citată de Agerpres.


Atacantul Jong Tae Se a declarat, cu această ocazie, că echipa sa a învăţat foarte multe lucruri în urma participării la Mondialul african, care îi vor fi de folos în viitor.

Întrebat de ce a plâns în momentul intonării imnului naţional, la meciul cu Brazilia, Jong a precizat că era prea emoţionat în clipa aceea şi nu şi-a mai putut reţine lacrimile.

Selecţionerul nord-coreean, Kim Jong-Hun, a refuzat în schimb să răspundă întrebărilor, motivând că este prea ‘ocupat’, adaugă Xinhua.

Naţionala Coreei de Nord a pierdut toate cele trei meciuri disputate în cadrul Grupei C a Cupei Mondiale de fotbal: 1-2 cu Brazilia, 0-7 cu Portugalia şi 0-3 cu Cote d’Ivoire. AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP