Home » Sport

CM 2010: ‘Rolul meu este să ajut, nu să încriu’, a declarat Kaka

29 June 2010 No Comment
Share

‘Rolul meu este să ajut, nu să înscriu’, a declarat mijlocaşul brazilian Kaka la finalul meciului pe care Brazilia l-a câştigat cu 3-0 în faţa Chile, luni seara la Johannesburg, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.

‘Sunt foarte bucuros atunci când pot să-i ajut pe alţii să înscrie goluri, Luis Fabiano şi Robinho. Este a treia pasă decisivă la această Cupă Mondială, iar eu sunt bucuros că jocul nostru creşte în calitate. La fiecare meci, bucuria este mai mare. Acum mai avem trei meciuri în faţă şi vom continua să jucăm la standardul de calitate pe care îl au jucătorii noştri’, a adăugat Kaka.

La rândul său, fundaşul brazilian Michel Bastos a precizat că ‘Brazilia a făcut meciul de care avea nevoie’. ‘Am câştigat cu 3-0, ceea ce ne dă încredere pentru partida cu Olanda. Ar trebui să jucăm în acelaşi mod dacă vrem să-i învingem pe olandezi. Oricum, sunt două echipe care joacă şi au forţă, iar eu cred că cine va avea mai multă tehnică va câştiga. Când Brazilia nu câştigă cu 4 sau 5-0, atunci nu este bine’, a adăugat Bastos.

‘Sunt foarte fericit că am înscris primul meu gol la Cupa Mondială, dar sunt şi mai fericit pentru victoria echipei mele. Succesul nostru colectiv trece înaintea reuşitei mele personale’, a precizat la finalul partidei atacantul brazilian Robinho.

Pentru portarul chilian Claudio Bravo, ‘Brazilia este una dintre cele mai bune echipe din lume. Am dat tot ce am avut mai bun, dar am capitulat în faţa unei echipe solide, cu un fotbal clar şi curat. Drumul nostru se opreşte aici, dar suntem liniştiţi că am reuşit atât’. AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP