Home » Sport

CM 2010: Selecţionerul sud-coreean spune că jucătorii săi au fost la ‘100% din capacitate’

23 June 2010 No Comment
Share

Fericit după calificarea în optimile de finală, selecţionerul sud-coreean Huh Jung-moo a afirmat că fotbaliştii săi ‘au evoluat la 100% din capacitate’ în ultimul meci din Grupa B a Cupei Mondiale, 2-2 marţi cu Nigeria, informează AFP, citată de Agerpres.
‘Sunt foarte mândru de jucătorii mei. Cred că n-au fost niciodată intimidaţi şi au evoluat la 100% din capacitate. Totuşi, situaţia a fost cu adevărat dificilă când am primit primul gol sau pe cel din penalty. Fotbalul asiatic se apropie încetul cu încetul de nivelul internaţional. Nigeria a avut ocazii, dar şi noi am avut şi le-am irosit. Chiar şi când conduceam pe tabelă, am păstrat controlul jocului şi am continuat să atacăm’, a spus Huh.

În optimi de finală, Coreea de Sud va întâlni Uruguayul. Reprezentativa asiatică a mai atins această fază a competiţiei doar în 2002, la Mondialul pe care l-a organizat împreună cu Japonia, când s-a clasat pe locul 4.

‘Dintre echipele sud-americane, Uruguayul este foarte puternică în apărare şi are mulţi jucători duri. În faţă, Suarez este foarte bun. Am văzut meciul lor cu Mexicul. Sunt foarte buni pe contraatac şi va trebui să avem răbdare. Ce trebuie să îmbunătăţim pentru viitor? Trebuie să comitem mai puţine greşeli, mai ales în apărare. Primul obiectiv e atins, dar jucătorii vor să realizeze mai mult. La meciul următor aş putea face câteva schimbări neaşteptate. Cel mai greu e în faza grupelor, după aceea şansele sunt egale şi nimeni nu poate prezice rezultatul’, a declarat Huh.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP