Home » Sport

CM 2010: ‘Suntem dezamăgiţi că am lăsat calificarea să ne scape din mână’, afirmă selecţionerul Nigeriei

23 June 2010 No Comment
Share

‘Suntem dezamăgiţi că am lăsat calificarea să ne scape din mână’, a afirmat selecţionerul Lars Lagerback la finalul ultimului meci al Nigeriei din Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal, 2-2 marţi împotriva Coreei de Sud.
Dacă ar fi învins Coreea de Sud, Nigeria s-ar fi calificat în optimile de finală, graţie rezultatului din cealaltă partidă a grupei, Argentina – Grecia 2-0. Cu un singur punct, reprezentativa africană a terminat pe ultimul loc.

‘Suntem dezamăgiţi pentru că am lăsat calificarea să ne scape din mână, dar nu sunt multe lucruri de spus decât să ne felicităm adversarii. Am început bine, aveam un plan de joc, însă am comis câteva erori, iar sud-coreenii au profitat de acest lucru şi au egalat. Am avut totuşi ocazii pentru a câştiga. De altfel, sunt mai degrabă mulţumit de evoluţia noastră. Jucătorii au avut o atitudine bună’, a spus Lagerback, citat de AFP.

‘Acum voi sta să analizez meciurile noastre, dacă asta poate fi de folos federaţiei. N-am discutat încă despre viitorul meu în Nigeria şi nu ştiu cum vor sta lucrurile. Jucătorii mi-au arătat mult respect, dar e prea devreme ca să spun ce vreau să fac. Sunt foarte bucuros că am fost selecţioner la acest Mondial. Echipa Nigeriei are potenţial’, a continuat tehnicianul suedez.

La rândul său, portarul Vincent Enyeama s-a declarat ‘dezamăgit’ de ratarea calificării. ‘Sunt cu adevărat foarte trist după această eliminare. Împotriva coreenilor am luat două goluri din faze fixe, se fac trei la acest Mondial dacă adăugăm golul luat de la argentinieni (0-1, n. red.). Este cu adevărat mult. Este anormal. Nu ştiu cum se explică. Sunt cu adevărat dezamăgit pentru Nigeria, ca şi pentru tot continentul african’, a spus goalkeeperul.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP