Home » Sport

CM 2010: Verbeek credea că Australia se califică dacă are 4 puncte

24 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul echipei Australiei, olandezul Pim Verbeek, s-a declarat dezamăgit că formaţia de la Antipozi a ratat calificarea în optimile Cupei Mondiale de fotbal, după ce a crezut că patru puncte i-ar fi suficiente pentru a merge mai departe.

”Am făcut patru puncte şi ai putea crede că sunt suficiente pentru calificare, dar eşecul la scor cu Germania (n.r. 0-4) ne-a costat”, a declarat Verbeek după victoria cu 2-1 în faţa Serbiei, citat de EFE.

”Australia poate fi mândră de felul cum a jucat la Cupa Mondială. Am reuşit un rezultat foarte bun, dar nu ne-am calificat. Sunt dezamăgit”, a mai spus olandezul, care consideră accidentul cu Germania drept cel mai slab meci din ultimele 25 de partide ale formaţiei, relatează AP.

Australia a învins Serbia cu scorul de 2-1, iar Germania a întrecut Ghana cu 1-0, ultimele două echipe calificându-se în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

AGERPRES (Mihai Ţenea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP