Home » Sport

CM 2010: ‘Victoria în faţa Ghanei, o experienţă importantă pentru tânăra noastră echipă’, susţine Loew

24 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul echipei de fotbal a Germaniei, Joachim Loew, a apreciat la finalul meciului cu Ghana (1-0), disputat miercuri seara pe stadionul ‘Soccer City’, în Grupa D a Cupei Mondiale, că această victorie ‘reprezintă o experienţă importantă’ pentru tânăra sa echipă înaintea meciului cu Anglia din optimile de finală.

‘Am putut vedea că tânăra noastră echipă, din care mulţi jucători se află la prima lor competiţie de asemenea importanţă, a suferit din cauza presiunii evenimentului. Dar ei s-au comportat bine şi au înscris golul victoriei la momentul potrivit. Am încercat mult, am încercat să dictăm ritmul meciului, dar am întâmpinat probleme. Combinaţiile nu ne-au ieşit aşa cum am dorit mai ales când ajungeam în faţa porţii. Dar este normal ca o echipă tânără cum suntem noi să aibă asemenea dificultăţi, am putut observa şi la formaţii mai experimentate cum sunt Anglia şi Franţa. Important este că am câştigat acest meci şi că am încheiat grupa de pe prima poziţie’.

Referitor la echipa Angliei, următoarea adversară din optimile de finală, antrenorul ‘Nationalmannschaft’ a precizat: ‘Am văzut meciurile Angliei. Ei au avut dificultăţi la primele partide, dar este normal ca unei echipe mari să-i fie greu să-şi găsească ritmul la o competiţie de anvergură. Această echipă are jucători formidabili cum sunt Gerrard, Lampard şi Cole, are multă experienţă, cu mulţi jucători obişnuiţi să joace în Liga Campionilor. Este o echipă periculoasă. Va fi un meci special pentru ambele naţiuni, pentru că partidele dintre ţările noastre au rămas adesea în istorie’. AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP