Home » Sport

CM 2010: Weiss (Slovacia): ‘Italia a câştigat multe meciuri ca acesta’

23 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul Slovaciei, Vladimir Weiss, se teme de experienţa Italiei, ”care a câştigat deja multe meciuri” precum cel care va opune cele două echipe, joi, pe Ellis Park din Johannesburg, miza jocului fiind un loc în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.

”Ei sunt campionii mondiali en titre, au câştigat totul. Nu le este teamă să joace sub presiune, au câştigat multe meciuri precum este cel de mâine (joi)”, a declarat Weiss cu o zi înainte de importanta partidă.

”Noi le vom opune curajul şi credinţa noastră, a adăugat el. Vom încerca să jucăm mai bine decât împotriva Noii Zeelande (1-1) şi Paraguayului (0-2) şi să facem cât mai puţine greşeli. Însă şi Italia a avut probleme în faţa Noii Zeelande (1-1), care nu a lăsat-o să facă mare lucru”.

Slovacia are nevoie de o victorie şi de un concurs de circumstanţe favorabile în celălalt meci (Paraguay – Noua Zeelandă) pentru a se califica în optimile de finală. Italia are nevoie de o victorie pentru a-şi valida biletul pentru optimi. Un meci egal îi poate fi suficient, dar numai dacă Noua Zeelandă nu reuşeşte să se impună în faţa Paraguayului. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP