Home » Sport

CM2010: ”Nu sunt explicaţii de dat”, declară Domenech după 1-2 cu Africa de Sud

22 June 2010 No Comment
Share

După înfrângerea suferită în ultimul meci de la Mondialul-2010 din Africa de Sud, cu 1-2 în faţa Africii de Sud), selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, declară că ”nu sunt explicaţii de dat”, dar este ”dezamăgit”.

”Nu sunt explicaţii de dat, este vorba de o stare de suflet şi, ca toată lumea, sunt dezamăgit. În acest meci, am văzut ceea de îmi doream, generozitate, suflet, însă a fost o lovitură a sorţii (eliminarea lui Gourcuff – n.r.), şi când nu merge, nu merge. Am pierdut prea multă energie (în zilele precedente meciului – n.r.). Nu este ora pentru bilanţuri. Un vorbă pentru francezi? Le spun că sunt trist, că această echipă are cu adevărat potenţial şi îi doresc mult noroc succesorului meu. Am iubit acestă echipă a Franţei. Ea nu moare, va continua. Are totul pentru a reuşi”, a declarat selecţionerul Franţei, aflat la ultimul meci în acest post, succesorul său fiind cunoscut deja, Laurent Blanc.

La rândul său, selecţionerul brazilian al Africii de Sud, Carlos Alberto Parreira, a declarat după această frumoasă victorie că este mândru de jucătorii săi ”Am avut numeroase ocazii, sunt mândru de jucătorii mei, de modul în care au jucat încă din debutul meciului, timp de 90 de minute, şi au fost foarte aproape de a se califica…”

La sfârşitul meciului, în urma căruia ambele echipe au fost eliminate, Domenech a refuzat să-i strângă mâna lui Parreira. Imediat după fluierul final, brazilianul s-a dus spre banca francezilor şi i-a întins mâna omologului său, însă Domenech l-a ignorat continuând o explicaţie pe care o dădea unei televiziuni. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP