Home » Sport

CUPA MALINULUI s-a amanat pentru sambata, 29 mai 2010

26 May 2010 No Comment
Share

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, concursul de schi si snowboard freeride CUPA MALINULUI s-a amanat pentru 29 mai 2010.

Concursul programat initial sambata, 15 mai, pe Valea Malinului din masivul Bucegi, fusese amanat pentru o saptamana datorita instabilitatii zapezii si pericolului de avalanse. Nici pe 22 mai 2010 conditiile nu au fost suficient de bune, ceata si vizibilitatea redusa marind riscul de accidente. In urma discutiei cu concurentii inscrisi, organizatorul Teamexpert Europe a decis o noua amanare pentru data de 29 mai 2010. “Pentru sfarsitul de saptamana conditiile meteo par sa se fi stabilizat, asa ca vremea se pare ca tine in sfarsit cu noi” a declarat Radu Savin (Teamexpert Europe / Tabere cu Suflet). “Este cea mai tarzie programare a acestei competitii insa este asa de multa zapada in partea superioara a Vaii incat nu imi fac probleme pentru sambata” a adaugat Radu Savin.

CUPA MALINULUI este un concurs care se adreseaza iubitorilor schiului si snowboardului freeride si care se desfasoara in conditii speciale, primavara tarziu. Concursul are loc fara intrerupere de 12 ani, in luna mai, pe Valea Malinului din masivul Bucegi.

Teamexpert Europe este o companie cu experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding.

Tabere cu Suflet este o un proiect Teamexpert pentru organizarea de tabere si excursii pentru copii si adulti, iarna sau vara, in spiritul Eco.

Poate va mai intereseaza


  Etichete:

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP