Home » Sport

CM 2010: Del Bosque – ‘Trebuie să luăm Paraguayul în serios’

30 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul Spaniei, Vicente Del Bosque, a precizat după victoria cu 1-0 înregistrată în faţa Portugaliei, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, că echipa sa ‘poate face istorie’ la actualul turneu final, însă trebuie să trateze cu seriozitate următorul adversar, Paraguayul.

‘Meciul a fost foarte intens, dar noi am controlat tot timpul jocul. Am fost mai buni în repriza secundă, împotriva unui adversar solid. Dacă vom continua să evoluăm în aceeaşi manieră, va fi dificil să ne învingă cineva, însă trebuie să fim atenţi, lucrurile se schimbă de la un meci la altul. Noi ştim că am lucrat foarte bine până acum şi, cu puţin noroc, putem face istorie’, a spus Del Bosque după jocul de la Cape Town.


Referindu-se la următoarea adversară a echipei sale, selecţionerul Spaniei a precizat: ‘Trebuie să luăm Paraguayul în serios. A făcut un Mondial bun până acum şi trebuie să-i tratăm cu respect. Paraguayenii au un joc bun atât în atac, cât şi în apărare. Trebuie să ne implicăm total în acest meci’.

Vicente de Bosque a explicat şi care a fost motivul înlocuirii atacantului Fernando Torres, în repriza secundă a meciului cu Portugalia: ‘Înlocuirea s-a făcut deoarece Torres alergase foarte mult şi aveam nevoie de jucători proaspeţi. Llorente a reuşit 30 de minute foarte bune. El ne-a dat vitalitate, iar tactica nu s-a schimbat’.

AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP