Home » Sport

FIFA ‘nu dispune de informaţii’ privitoare la scuipatul lui Cristiano Ronaldo

1 July 2010 No Comment
Share

Federaţia internaţională de fotbal ‘nu dispune de informaţii’ privitoare la scuipatul ostentativ al portughezului Cristiano Ronaldo, gest făcut în faţa unei camere de luat de vederi, acest prim-plan fiind văzut de întreaga lume în direct la încheierea meciului Spania-Portugalia 1-0, soldat cu eliminarea portughezilor de la Cupa Mondială.


La întrebarea dacă acest gest va fi investigat de Comitetul de disciplină, purtătorul de cuvânt al FIFA, Nicolas Maingot, a afirmat chiar aşa: ‘Nu dispunem de vreo informaţie cu privire la acest incident’.

Cristiano Ronaldo, care a fost departe de aşteptările şi speranţele puse în el la acest Mondial, mai ales după ce a devenit cel mai scump jucător din istorie, în urma transferului de 96 milioane de euro, cât costul unui stadion, a dat semne de nervozitate la părăsirea competiţiei, în timp ce se îndrepta spre vestiarele stadionului din Cape Town. AGERPRES (Lucian Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP