Home » Sport

Fotbal – CM 2010: Grecia poate învinge Argentina, crede Kapetanos

21 June 2010 No Comment
Share

Pantelis Kapetanos, jucătorul Stelei, crede că naţionala Greciei poate învinge marţi Argentina, în ciuda diferenţei de valoare, în ultimul meci din Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal 2010, informează AP, citată de Agerpres.
‘Ştim cu toţii Argentina şi ştim cât este de puternică. Au 22 de jucători extraordinari şi pe Messi, care este cu o clasă deasupra, cel mai bun jucător din lume’, a spus Kapetanos.

‘Dacă rămânem concentraţi toate cele 90 de minute, cred că putem câştiga. Trebuie doar să jucăm aşa cum ştim’, a continuat atacantul Stelei.

Argentina este liderul grupei, cu 6 puncte, urmată de Coreea de Sud – 3 puncte (golaveraj 3-4), Grecia – 3 puncte (golaveraj 2-3) şi Nigeria – 0 puncte. Rezultatele de până acum ale Greciei la turneul final au fost 0-2 cu Coreea de Sud şi 2-1 cu Nigeria.

Kapetanos avea 11 ani în momentul când Grecia şi Argentina s-au întâlnit ultima dată la o Cupă Mondială. În 1994, Argentina a învins cu 4-0, unul din goluri fiind înscris de actualul selecţioner, Diego Maradona.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP