Home » Sport

Franţa, fără Evra, dar cu Cisse şi Gignac, printre titulari la meciul cu Africa de Sud

22 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, a decis să nu îl includă pe căpitanul Patrice Evra în 11-le cu care va aborda partida cu Africa de Sud, ultima pe care ‘Les Bleus’ o vor disputa în cadrul Grupei A a Cupei Mondiale de fotbal.
Evra, căpitan în timpul stagiului de pregătire, precum şi în primele două meciuri de la Mondialul sud-african, plăteşte, fără îndoială, pentru ‘greva’ de la antrenamentul de duminică al naţionalei Franţei, în semn de solidaritate cu Nicolas Anelka, exclus după ce l-a insultat pe Domenech, joi, la pauza meciului Franţa-Mexic.

Selecţionerul francez a făcut, de altfel, mai multe schimbări în echipă, după eşecul suferit în faţa Mexicului (0-2), titularizându-i pe Djibril Cisse şi pe Andre-Pierre Gignac, în timp ce, în absenţa lui Toulalan (suspendat), banderola de căpitan îi va reveni lui Alou Diarra.

Alături de Anelka, trimis acasă după cearta cu selecţionerul, la meciul cu Africa de Sud vor mai lipsi Florent Malouda, un alt jucător aflat în relaţii reci cu Domenech, precum şi Abidal, înlocuit cu Squillaci, care va face pereche în centrul defensivei cu Williams Gallas.

Selecţionerul Africii de Sud, Carlos Alberto Parreira, a făcut la rândul său cinci modificări în 11-le de start, faţă de echipa aliniată în partida pierdută în faţa Uruguayului (0-3). AGERPRES (Mihai Dragomir)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP