Home » Sport

În caz de eliminare din faza grupelor, francezii nu vor încasa nicio primă

22 June 2010 No Comment
Share

Federaţia Franceză de Fotbal (FFF) a precizat că Les Bleus nu vor încasa nicio primă în cazul eliminării din faza grupelor la Cupa Mondială din Africa de Sud, informează AFP, citată de Agerpres.
FFF a răspuns indirect apelurilor lansate pentru ca primele care le-ar fi revenit internaţionalilor francezi să se îndrepte spre fotbalul amator.

‘Conform principiilor în vigoare de la precedenta Cupă Mondială, în caz de eliminare din faza grupelor, jucătorilor naţionalei Franţei nu le va fi vărsată nicio primă’, se afirmă într-un comunicat al FFF.

‘În ceea ce priveşte suma atribuită de FIFA Federaţiei Franceze de Fotbal, aceasta este destinată acoperirii cheltuielilor de organizare generate de şederea în Africa de Sud (transporturi, cazare, funcţionarea centrului de presă) şi faza de pregătire’, se adaugă în comunicat.

Potrivit FFF, ‘excedentul este repartizat în mod egal între fotbalul amator şi LFP (Liga Fotbalului Profesionist)’.

Cu un singur punct după primele două meciuri din Grupa A, Franţa are şanse mici să se califice în optimile de finală. În ultimul său meci din grupă, naţionala antrenată de Raymond Domenech întâlneşte marţi ţara gazdă, Africa de Sud.

AGERPRES (Mircea Lazaroniu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP