Home » Sport

Inotator american decedat in timpul unei curse in Emiratele Arabe

24 October 2010 No Comment
Share

Un membru in varsta de 26 ani al echipei nationale de inot a USA a murit sambata in timpul in timpul unui eveniment sportiv in Emiratele Arabe Unite potrivit oficialilor.

Fran Crippen a murit in timpul unui maraton de inot de 10km din cadrul Cupei Mondiale din Fujairah, au declarat oficialii Federatiei Internationale de Inot.

Se investigheaza cauza mortii.Revista “Swimming World” a scris ca sportivul a căzut inconştient pe parcursul evenimentului şi a fost găsit de scafandri de adâncime două ore mai târziu lângă o geamandura spre sfarsitul cursei.

De asemenea Comitetul Olimpic American a dat un comunicat sambata spunand ca este extrem de intristat la aflarea vesti despre moartea sportivului.

“Vom trimite condoleantele noastre cele mai profunde şi simpatiile pentru familia Crippen, precum şi pentru comunitatea noastră de înot intreaga,” a spus in declaraţie USOC.

“În timp ce noi detalii despre acesata tragedie vor mai veni sunt încă viitoare, vom păstra acest atlet remarcabil tânăr şi a familiei sale în gândurile şi rugăciunile noastre.”

Crippen a castigat medalia de bronz la evenimentul similar de anul trecut ( cursa de 10 km ) si a castigat medalia de aur la acelasi eveniment in 2007 la Jocurile Pan Americane conform Federatiei Americane de Inot.

Crippen of Conshohocken, Pennsylvania, was inspired to take up swimming at age 6 after watching older sister Maddy Crippen compete. Maddy Crippen was a member of the 2000 U.S. Olympic team, according to USA Swimming.

Crippen a inceput sa inoate inspirat fiind de la sora sa Maddy care a fost un membru al echipei olimpice SUA din anul 2000 conform spuselor oficialilor americani.

Crippen a absolvit in anul 2006 Universitatea din Virginia, unde a fost si declarat de doua ori “Atlantic Coast Conference Swimmer of the Year”.

Evenimente asemanatoare


Etichete: , ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP