Home » Sport

Mircea Sandu, bănuit de corupţie în scandalul Euro 2012

28 October 2010 No Comment
Share

Mircea Sandu

Italienii suspectează că preşedintele FRF ar fi primit mită pentru a vota în favoarea Polniei şi Ucrainei la organizarea Euro 2012.

Trezorierul Federaţiei cipriote, care a lansat acuzaţiile, nu face însă nici o nominalizare, bănuielile fiind de la simplu fapt că România a votat pentru tandemul din est.

Fostul trezorier al Federaţiei de Fotbal din Cipru, Spyros Marangos, a continuat acuzaţiile la adresa UEFA lansate săptămâna trecută.

“Patru membri ai Comitetului şi-au vîndut voturile pentru ca aceste două ţări să primească turneul final , în dauna Italiei, care era favorită. Un membru al forului internaţional a primit 3,15 milioane de euro, iar alţi trei cîte 2 milioane de euro. În total, 9,15 milioane”, a acuzat Marangos, citat de Gazzetta dello Sport.

Polonia şi Ucraina au câştigat dreptul de a organiza Campionatul European de Fotbal din 2012 pe 18 aprilie 2007, la Cardiff.

Candidatura celor două ţări a primit opt voturi, printre votanţi numărându-se şi Mircea Sandu, dar şi prietenul acestuia, cipriotul Marios Lefkaritis, fostul trezorier al UEFA.

Poate va mai intereseaza


  Etichete: , ,

  Leave your response!

  Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

  Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

  You can use these tags:
  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


  Gazduire Web by ETP