Home » Sport

‘Nu putem vorbi de o revanşă’, susţine del Bosque

5 July 2010 No Comment
Share

Selecţionerul echipei de fotbal a Spaniei, Vicente del Bosque, refuză să prezinte semifinala Cupei Mondiale 2010 cu Germania, de miercuri, ca pe o revanşă a finalei Campionatului European din 2008, întrucât ‘un campion priveşte mereu înainte’.
Del Bosque a precizat că are în continuare ‘deplină încredere’ în atacantul său Fernando Torres, destul de şters de de la debutul competiţiei.


‘Eu sunt bucuros că am ajuns în această fază a Cupei Mondiale şi sper să mergem mai departe. Am revăzut meciul cu Paraguay şi pot să spun că au fost şi lucruri bune, dar şi mai puţin bune. Per total, eu cred că am fost mai buni însă mi-aş fi dorit mai multă fluiditate în joc. Oricum, în meciul cu Germania noi vom rămâne fideli stilului nostru de joc. Nu este vorba de o revanşă, deşi sunt sigur că ei vor juca la victorie pentru a disputa finala, dar aceeaşi motivaţie o vom avea şi noi’, a declarat del Bosque.

‘Germanii au pus la punct cu puţin timp în urmă un proiect pentru modificarea unui fotbal care părea să piardă din viteză şi iată că au reuşit cu succes să împrospăteze echipa care a jucat la Euro. Au făcut progrese şi au format un grup valoros de jucători. În privinţa lui Fernando Torres, pentru că multă lume mă întreabă, el este un element-cheie din echipa noastră. Dar şi el poate avea zile mai bune sau mai puţin bune, însă avem deplină încredere în el’, a conchis del Bosque.

AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP