Home » Sport

Portugalia – Queiroz: ‘Nu am câştigat Mondialul cu un meci’

22 June 2010 No Comment
Share

Selecţionerul Portugaliei, Carlos Queiroz, s-a felicitat marţi pentru ”marele meci” făcut în faţa Coreei de Nord (7-0), luni, în grupa G a Cupei Mondiale-2010, însă reaminteşte că echipa sa ”nu a câştigat Mondialul cu un meci”.
El a lăsat să se înţeleagă, de asemenea, că ar putea modifica 11-le de bază, pentru a proteja anumiţi jucători de o suspendare în cazul unui nou avertisment.

”Am făcut un meci mare, cu un rezultat mare. Dincolo de asta, cele trei puncte trebuie să ne dea mai multă inspiraţie şi capacitatea de a aborda următorul meci cu încredere, ambiţie şi mai ales cu inteligenţă, asta însemnând că nu am câştigat Mondialul cu un meci şi că trebuie să continuăm să mergem înainte”, a declarat Queiroz într-un interviu acordat AFP.

Întrebat cum pregăteşte meciul-şoc cu Brazilia, selecţionerul portughez a spus: ”Ne-am gândit îndelung la ce trebuie să facem împotriva Braziliei, la ce echipă trebuie să facem faţă, la jucătorii de care dispunem. Trebuie să luăm în calcul continuarea competiţiei, nu doar un singur meci”.

”Împotriva Braziliei, întotdeauna este un meci teribil, dificil. Cred că Portugalia şi Brazilia au posibilitatea să livreze un spectacol frumos de fotbal pentru întreaga lume. Se va vedea că Brazilia şi noi ne vom concentra asupra jocului şi nu asupra balonului Jabulani sau a vuvuzelas. S-a vorbit prea multe despre acestea. Trebuie ca suporterii să se focalizeze asupra fotbalului. Cele două echipe se vor gândi serios la optimile de finală, pentru care amândouă sunt pretendente”, a adăugat Queiroz. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP