Home » Sport

CM 2010: Queiroz – Cristiano Ronaldo trebuie să-şi stăpânească frustrarea

1 July 2010 No Comment
Share

Selecţionerul Portugaliei, Carlos Queiroz, a estimat miercuri, a doua zi după eliminarea echipei sale de la Mondialul-2010, de către Spania (0-1), că jucătorii săi, inclusiv căpitanul Cristiano Ronaldo, ar trebui ”să-şi stăpânească” frustrarea.
”Dacă va trebui să-mi petrec toată viaţa învăţându-i pe oameni că frustrările trebuie să fie stăpânite, o voi face”, a declarat Queiroz într-o conferinţă de presă susţinută la Magaliesburg.

Întrebat marţi seară despre motivele înfrângerii în faţa Spaniei în optimile de finală, Cristiano Rolando a răspuns: ”Puneţi întrebarea lui Carlos Queiroz”.

Tentat să pună capăt unui început de polemică în Portugalia, unde numeroşi comentatori au citit în această declaraţie un act de neîncredere la adresa selecţionerului, Ronaldo a dat publicităţii un comunicat în care a explicat că nu este vorba decât de o frază ”simplă şi inocentă”.

”Mă simt distrus, complet dezamăgit, frustrat şi simt o tristeţe inimaginabilă”, a mai declarat Ronaldo.

”Noi nu-l vom ignora, nu ne aflăm aici pentru a fi prieteni cu jucătorii”, a reacţionat miercuri Queiroz, adăugând că ”nu trebuie permis nimănui niciodată să se plaseze deasupra intereselor selecţionatei naţionale”.

”Portugalia are nevoie de Ronaldo şi Ronaldo are nevoie de selecţionată. Dar dacă acest tricou este prea strâmt pentru anumiţi jucători, nu este neapărată nevoie de ei aici”, a precizat selecţionerul.

În plin turneu, Queiroz a trebuit deja să ”îngroape excesele de limbaj” ale conducătorului de joc Deco, după ce acesta i-a criticat alegerile tactice, la finalul meciului cu Cote d’Ivoire (0-0).

Când ziariştii l-au întrebat pe Deco dacă ambianţa în vestiare este bună, după eliminarea echipei, mijlocaşul de origine braziliană a răspuns: ”între jucători, da”. AGERPRES (Teodora Oprea)

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.


Gazduire Web by ETP